Monday, 29 November 2010

לביבות אורז וגבינה צהובה פריכות -- Crispy Rice Cheese latkes


לביבות אורז וגבינה צהובה פריכות, לביבות שאי אפשר להפסיק לזלול...טעים מאד עם חזרת אדומה.
או עם רוטב יוגורט וחזרת. פרסמתי את המתכון בפורום אוכל בו גלשתי בעבר והנה הוא עובר אתי לבלוג שלי גם למען הנאת הכלל.

אפשר לבשל אורז בהרבה מים ולסנן ולקרר טוב על מסננת.או לנצל שאריות אורז מבושל.

לביבות אורז -מתכון לניצול אורז    

המתכון הזה יעשה שימוש באורז לבן שנשאר...או לבשל אורז במיוחד - סתם במים.
הלביבות יוצאות פריכות וטעימות מאד.פשוטת הכנה, עם מרכיבים זמינים. נתן לגוונם בתוספות תוספות או גבינות בטעמים שונים אך  האמינו  לי כמו שהן, הן פשוט מעדן.
רצוי לאכול חם,כי אז הן בשיא פריכותן.
תהנו
לביבות אורז פריכות - מתכון
כוס מידה=200 סיסי.
מצרכים:

אחד וחצי  כוסות אורז מבושל מאורז רגיל-רצוי אורז ששהה לילה במקרר.
או אורז שקורר היטב .
2 ביצים מופרדות
מלח,פלפל שחור טרי
פטרוזיליה יבשה קצת לטעם.
חצי כוס גבינה צהובה מגוררת-רצוי קשקוול

הכנה:

לערבב את כל המרכיבים יחד, פרט לחלבוני הביצה.
להקציף את החלבונים לקצף .
לקפל פנימה את הקצף בעדינות.
בעזרת כף,לצקת לשמן(לא עמוק) חם במחבת.
להגיש חם.
אפשר עם מטבל צ'ילי.

הערות:
המתכון הזה עושה שימוש באורז לבן שנשאר...
ורצוי אורז שהיה לילה במקרר.
הלביבות יוצאות פריכות וטעימות מאד.
פשוטות הכנה,עם מרכיבים זמינים...
נתן לגוונם בתוספות.
אך כמו שהן הן פשוט מעדן.
רצוי לאכול חם,כי אז הן בשיא פריכותן.

תהנו.

No comments:

Post a Comment