Wednesday, 17 June 2009

אופס אכלתי את הטבעת שלי......

PHOTO BY HERMES SINGAPORE
כרית שוקולד, ומסביבה סוכריות שקופות ,בצורת קונוס ,שמזכיר חיתוך של יהלום, ואבני רובי.
כיפות השוקולד מכוסות בציפוי בגוון זהב נחושתי או זהב שנקרא גוון ROSE שמאד אהוב על הנשים הסינגפוריות יותר מצבע הזהב הצהוב הרגיל.
סקאלופ צרובים מוגשים בצדפה הטבעית ממנה הוצאו.
*************************************************************
כן אכלתי את הטבעת והיא הייתה פשוט טעימה....

לא להבהל זו טבעת קולינארית...

זוכרים את אירוע השקת קו התכשיטים היוקרתיים, של חברת הרמס פריז?

זוכרים גם שהבטחתי עוד צילומים?

אז הנה היצירות לפניכם.

על היצירות אמונים CANELE SINGAPORE
מהכתבה הזו.

שימו לב לטבעות המרציפן ,שמוצגות על מעמד שעשוי כולו משוקולד.
(את השקדים למרצפן ייבאו במיוחד מחבל פרובס שבצרפת הידוע באדמתו הפוריה)
אז מה הפלא ,שכולנו חשבנו, שזה ממש חדרון תצוגה לתכשיטים אמיתיים?
החדר עצמו נבנה כחדרון זכוכית בכניסה לאירוע , והואר באור עמום.

המרצפן היה טעים במיוחד ,המתיקות ושילוב המרירות והמתיקות של השקדים היו ממש במינון הנכון לטעמי.

מעל כל טבעת הודבקה חתיכה של פרי מיובש.כמו למשל משמש מיובש שייצג את אבן הטופז ,או דובדבן מיובש שייצג את אבן החן רובי.היה גם ירוק נדמה לי לאבן האמרלד ועוד.
הסקאלופ היו צרובים והונחו בצדפה הפתוחה על מצע של קרח יבש.

ועל השאר כתבתי בכתבה הראשונה.שאותה תוכלו לקרוא שוב פה.





4 comments:

  1. מדהים -אין מילים
    תודה על הכתבה

    ReplyDelete
  2. בוקר של שבת מדהים,

    במקרה "נפלתי" על האתר שלך.
    איזה יופי.איזה מקצועיות.
    ממש הנאה לעיניים,שלא נדבר על הפה...

    האמת היא שאני מנסה להיזכר בשמם של המקרונס המדהימים מציריך ואצלך יש איזכור עקיף להם...

    איך קוראים להם?
    העגולים הקטנים האלה,הנימוכים בפה, ואין שום ספירת קלוריות רציונאלית כשהם מתנפצים בפה...בטעם של עוד?????.

    כמובן שהוספתי אותך למועדפים שלי...

    שבת שלום.

    ReplyDelete
  3. מי מאחורי הפרוייק שלום

    ותודה על התגובה.

    Cookingstyle

    ReplyDelete