Sunday, 14 June 2009

פצצת שוקולד - canele" patisserie at paragon singapore.










ביום ששי האחרון היינו באורצ'ארד רוד שזה הרחוב הטראנדי של סינגפור.
בפראגון שזה שופינג סנטר של חניות יוקרתיות כמו, פראדה ,מיו מיו , גוצ'י ועוד...
שם גם שוכן לו הפטיסארי CANELE,,שזה פטיסארי/ובית קפה בסגנון פריזאי.
המקום פצפון 5 שולחנות קטנטנים בשורה אחת.
הם מתמחים בשוקולד כמובן...מקרונס מדהימים בטעמים מגוונים ,עוגות אישיות,ועוד.
הם גם היו אחראיים על הכיבוד המיוחד, והמדהים ,מהכתבה שלי ,על השקת קו התכשיטים של הרמס.(זוכרים את כרית השוקולד המיוחדת בכתבה?זה משם)
אז מה הזמנו?
שני מקרונס אחד בטעם ROSE והשני פארלין לוז.
ועוגה אישית אחת מדהימההההההה גם בטעמה וגם ביופיה.
הקפה? ככה ככה לא הצד החזק שלהם.
אבל לא בשביל הקפה הולכים לשם..אלא בשביל המתוקים והמרק שלהם.
המקרונס היו אוקיי 'טיפה מתוקים מדי לטעמי.
והעוגה פצצת שוקולד !!!
החלק העליון, היה עשוי משוקולד דק ,שטומפרר בצורת כיפה עם שני חללים שאפשר דרכם לראות בריכת שוקולד מבהיקה.
העוגה כולה הייתה מצופה בציפוי שוקולד בוהק.
ביס ממנה מגלה מלית של פראלין שוקולד' ועוד כל מיני שלא ממש זיהיתי.
אני לא מתה על מתוקים אבל טעמתי.
היה מתוק שלא יכולתי לסבול.האיש סיים את השאר.
אני נהניתי מהמראות.
בפעם הבאה,אבחר בעוגה אחרת שכבר ראיתי ורשמתי לפני...
וכן את מרק הפטריות שלהם.
מחירים:
מקרונס - מחיר ליחידה 2.30$SG

עוגה אישית - SG$7.00

לא כולל כל התוספות של מעמ וכו...

וגם צלמתי.

No comments:

Post a Comment