עוגת שוקולד קוקוס
כוס מידה = 200 מל
3 תבניות אינגליש קיי קטנות או תבנית קוגלהוף .
3 תבניות אינגליש קיי קטנות או תבנית קוגלהוף .
רכיבים:
3 ביצים
1 חבילה מרגרינה - 200 גרם הכנתי עם 200 גר חמאה ללא מלח
1 וחצי כוסות סוכר
1 כוס קמח = 200 מל
1 אבקת אפיה
1 כוס קוקוס
3 כפות קקאו
1 שמנת חמוצה או אשל = 200 מל
3-4 כפיות רום
3-4 כפיות תמצית וניל
קרם שוקולד
1 שוקולד מריר = 100 גר'
1/4 חבילה מרגרינה =50 גר'
1/4 כוס חלב - 50 מל
2 כפות סוכר
קוקוס לקישוט
אופן הכנה:
במיקסר מערבלים את הביצים, המרגרינה והסוכר עד לתערובת תפוחה ובהירה, להוריד מהירות של המיקסר ולהוסיף את השמנת /אשל + תמצית וניל ורום.
להוסיף חומרים יבשים לתערובת הנ"ל.
לשמן את שלושת התבניות ולצקת לכל תבנית 1/3 מהכמות.
לאפות בחום בינוני כ-20 דקות.
לבשל על אש נמוכה את כל חומרי הקרם ולצפות את העוגות מיד כשהן יוצאות מהתנור.
לפזר מעט קוקוס על כל עוגה.
את כמות הבלילה ניתן לאפות בשלוש תבניות אינגלישקייק קטנות.
את כמות הבלילה ניתן לאפות בשלוש תבניות אינגלישקייק קטנות.
מקור המתכון:היהלום שבכתר
No comments:
Post a Comment