Sunday, 5 December 2010

Bagel Recipe ---- - מתכון --- בייגלה או בייגל עם חור או בלי חור רק שיהיה ---- מתכון


כל חטא תחילתו במשהו טוב...הנה לכם חטא שאולי תצטרכו לבקש עליו רחמים ומחילה . אך עונשו? לא תוכלו להפסיק לנשנש. הבייגל הזה הוא חטא גדול. וכשמדובר בלחם אני חוטאת מהגדולים שהכרתם. (LOL) אז הכינו את החמאה...ורוצו למטבח.
בייגל פירה תפוחי אדמה -- מתכון
מצרכים:
770 גר קמח רגיל All Purpose flour
230 גר' קמח לחם Bread flour
150 מ"ל מי בישול תפוחי האדמה הקלופים.
פירה מתפוח אדמה אחד בינוני קלוף חתוך לרבעים ומבושל
1.5 כפות שמרים יבשים.
3 כפות סוכר.
3 כפות שמן רגיל
250 מ"ל מים ועוד כשצריך...להוסיף הבדרגה..
פירה מתפוח אדמה אחד בינוני קלוף חתוך לרבעים ומבושל.

הכנה:
את התפוחי אדמה מuעכים לפירה' מקררים.
מנפים את הקמחים יחד.
במיקסר עם וו לישה, לשים הכל יחד לבצק רך נעים וגמיש.
מתפיחים להכפלה.
מורידים נפח .
מחלקים לכדורים.
נותנים מנוחה קצרה , (תמיד אחרי לישת בצק ולפני עיצובו ,יש לתת לו מנוחה של לפחות 5 דקות להרגע מהסטראס...)
יוצרים בייגל על ידי נעיצת האצבע בכדור הבצק. מרחיבים. 
מניחים להתפחה על מגש מקומח.
מברישים בביצה טרופה.

שוב התנצלות על איכות הצילומים הם נלקחו מרשומה שפרסמתי בעבר באתר אחר.

 "אם אתה רוצה את הקשת בענן אתה צריך לסבול גם את הגשם." -- דולי פרטון
If you want the rainbow, you gotta put up with the rain.---- Dolly Parton I love this song. it got nothing to do with baking but...I just love it.


ואנחנו נשמח לסבול את הגשם גם אם לא תהיה קשת בענן.

בתאבון

No comments:

Post a Comment