Sunday, 18 October 2009

No Need For Forever - Rei Sato





































Last Saturday, I was privileged to attend an exhibition by none other than  Rei Sato, entitled 'no need for forever', staged by Third Floor Hermes Singapore, at Hermes Liat Tower Boutique. Event organised by Ms Madeline is always full of surprise, bold, creative and out of the box. The guests comprised creative people from the music, fashion industry and dignitaries.

Here are some shots I took while there.
Enjoy!
















Tuesday, 13 October 2009

Plato's Atlantis walking on the catwalk






































Plato's Atlantis walking on the catwalk

Alexander McQueen's ready to wear Spring Summer 2010 collection is nothing but "Unique" I cant find other appropriate word to describe it . Or shell  i  say "unconvntional" ?
It's the  perfect collection for Lady Gaga wardrob!...

Lets the photos speak the designer mind.

I love every thing McQueen is doing. he is Genuse!
[ via ]

Exiting !!!! Enjoy .

Saturday, 10 October 2009

Candied Pomelo Peel- קליפות פמלה מסוכרות


















אני לא כותבת הרבה לאחרונה,סתם עצלות אני מניחה.

די עסוקה בהכנת קו התכשיטים החדש שלי שאותו בוודאי אקח לארץ בנסיעתי הקרובה ובחיים עצמם..
אבל לרגע אל תחשבו שאני לא מבשלת למשל או אופה וגם מצלמת.הכל מתועד.
מתועד לרגע שהמוזה תאפוף אותי ואעלה פוסט.והנה היא אפפה אותי היום.

 קליפות מסוכרות  מעוררות בי געגועים, ומעלים בי זכרונות ילדות נוסטלגיים.קליפות מסוכרות  עבורי זה חורף , גן ילדים וריח של הדרים באויר.

אז תמצאו לכם פמלה ענקית יפה וטריה כמו זו שמצאתי בשוק וקדימה למלאכה.
הפמלה צריכה להיות באמת ענקית ובשרנית ואם מה שיש בנמצא זו פמלה קטנה בוודאי תצטרכו 2-3 פמלות.
הכמויות שאתן פה מתאימות לפמלה ענקית שהקליפה שלה עבה מאד.

מצרכים :
1 פמלה ענקית שטופה
600 גר סוכר
700 מ"ל מים

אופן ההכנה:-
לשטוף היטב פמלה ובעזרת קולפן לקלף את הקליפה הדקה החיצונית בעדינות .
לקלף את הפמלה .

. להשרות את הקליפות לפחות-ל-24 שעות תוך כדי החלפת מים מדי פעם.
לסנן לשטוף היטב.

בסיר נירוסטה להרתיח מים שיכסו את הקליפות ולהביא לרתיחה ,לא לבשל רק להביא לרתיחה תוך כדי ערבוב  מדי פעם שהכל יטבול במים.
לסנן ולשטוף במים קרים.
אני נוהגת לחזור על הפעולה הזו מספר פעמים ,לפות שלוש פעמים עד שהקליפה לא ממש מרירה.
לסחוט קלות את המים מהקליפות.

בסיר רחב לצקת מים ,ולהוסיף סוכר. להביא לרתיחה ולבשל על להבה בינונית מרגע הרתיחה כ- 5 דקות.
בנתיים יש לחתוך את הקליפות לרצועות או לכל צורה שתבחרו.
לבשל את הרצועות במי הסוכר תוך כדי ערבוב מדי פעם.
יש לדאוג שהכל יתבשל על להבה נמוכה .
אני נוהגת להפוך בעזרת מלקחיים את הרצועות  זה מקל על מלאכת הערבוב.
להמשיך לבשל על אש נמוכה עד שכמעט כל הנוזלים נספגו .
כשלושים דקות בערך.

בתום הבישול יש להניח את כל הרצועות על גבי רשת אפיה
לקרור קל ,בנתיים נכין צלחת עמוקה עם סוכר דק ,ונטבול את הרצועות בסוכר לסדרם על גבי הרשת ולהשאיר בחוץ לפחות יומיים לייבוש .
בתום הייבוש אפשר לגלגלם לשבלולים יפים ולאכסן בקופסה אטומה.
 אם מזג האויר חם אכסנו במקרר.
הנה התהליך בתמונות.
תהנו.