Wednesday, 30 September 2009

Formula one grand prix night race-singapore 2009



  
Photograph: Vincent Thian/AP

Lewis Hamilton wins Singapore grand prix 



 המילטון אחרי קבלת הגביע משפריץ בשמחה את השמפניה.
LEWIS HAMILTON in his sweet moment


המילטון מתכונן להשפריץ את השמפניה- ראינו את זה על המסך כמובן כי אין גישה לבמה מקרוב.את הגביע הוא קיבל מראש הממשלה הסינגפורית.
לי סיאנג לונג


.




בצילום מכונית סימולאטור שאפשר תמור תתשלום לנהוג בה.


  בצילום  ישראלי חמוד שגר פה ומדבר סינית שוטפת כמעט ,פה הוא מנחה ומדרבק עם רקדניות בטן מקומיות . מחזה בהחלט "סוראיליסטי"..בכל ימי המירוץ היו מופעים בהפסקות.הופעות ברמה.


מראה מהפדאנג על התיאטרון הלאומי שנקרא "אספלאנאד"או בלשון המקומיים "דוריאן"הגג מזכיר את הפרי האקזוטי . מרחוק רואים גם שלושה בנינים שהם חלק מהריזורט החדש שנבנה -שלושה בניני הקאזינו במארינה.


כאן ישבנו מול בנין בית המשפט הישן.




 המכונית של המילטון HAMILTON מגיחה ראשונה על המסלול.
קטע המסלול שמולו ישבנו גובל בבנין בית המשפט לשעבר.בנין בריטי יפהפה.
הצילום:מהיום השלישי הקובע-20מכוניות עומדות בשורה לפי סדר הזכיה במירוץ שנערך יום קודם בראש המכונית של HAMILTON.





Grand Prix-Formula one Singapore 2009- the tickets.
בסוף השבוע האחרון במשך שלושה ימים בילינו במירוץ המכוניות היוקרתי
פורמולה 1 בסינגפור.המירוץ נערך בלילה, והוא יחיד במינו בכל העולם
האירוע אורגן במופתיות ראויה להערצה של הסינגפורים.בין מירוץ למירוץ למשל בשבת היו מופעי אומנים,אפילו ריקודי בטן ותיפוף על דרבוקה היו שם. שני ימי המירוץ האחרונים, ובמיוחד היום האחרון והקובע, היו חוויה בלתי נשכחת.צלמתי אך בקושי אפשר להבחין במכוניות החולפות על פנינו במסלול המרוץ במהירות על קולית .לכן בצילומים תראו בקושי צללית מרוחה ולא ממש מכונית.
הצילומים צולמו במיוחד עבור חתני היקר JAC.
הזוכה בתחרות הגראנד פרי הוא LEWIS HAMILTON האנגלי ממוצא ברזילאי. חתיך אמיתי ואייקון אופנתי ענק. במהלך המירוץ ביום האחרון חברתו נראתה מדי פעם על המסך כוססת ציפורניים.איך לא? המכונית השניה ישבה לו על הזנב במשך כל 60 הסיבובים שבהם דהרו סביב המסלול.60 סיבובים! אלוהים! קיבלתי סחרחורת רק מלסובב את הראש מצד לצד כשהם חלפו מולנו. שלא לדבר על המהירות בה הצוות של כל נהג החליף לו גלגלים מדי פעם ותדלקו את המכונית . מדהים הכל היה ענין של שניות . נצחון לפעמים מותנה ביכולות הצוות .היו  גם לא מעט רגעי מתח של מכוניות שהתנגשוו כמה שכמעט התנגשו. הייתה אחת שנזרקה מהמסלול לעבר קיר הבטון. האוירה הייתה מלאת באדרנלין ואפילו אני שאגתי עם כולם, אני כמובן הייתי שם בשביל המילטון...אבל גם קצת בשביל אלונסו שבסוף זכה במקום השלישי.
חוויה נפלאה.
והפוסט הזה מוקדש לחתני החתיך JAC.
The race. 
תהנו

Sunday, 27 September 2009

Best whishes for Yom Kippur-מיטב הברכות והאיחולים ליום הכיפורים

אני רוצה לאחל לכל קוראי הבלוג שלי, ובמיוחד לאלה שחוגגים את יום הכיפורים


Photo By cookingstyle.

 ואף צמים.צום קל !
בהזדמנות זו ברשותכם,אבקש סליחה, ומחילה ,מכל אחד מכם, במידה ופגעתי בכם שלא במתכוון,במהלך השנה החולפת.
מי יתן והשנה הבאה עלינו לטובה תהיה שנה של שלום ובטחון ,שנהיה אנשים טובים יותר, מתחשבים יותר,לעצמנו ,למשפחתנו,לחברה שלנו,ולכל העולם.
צום קל ונעים .

I would like to wish My blog readers,and in particular, those of you, who observe this day of Yom Kippur,(The Jewish Day of Atonement )and to those of you who are Fasting-  an EASY FAST!
I would like to ask for forgiveness from any one that i may have hurt or wronged in the last year.


 , חבריי ,קוראיי, ולכל עם ישראל.

Monday, 21 September 2009

My New Year Dinner - ראש השנה וארוחת החג שלנו



























  
  

Jewish New Year is a celebration of colors and flavors , it's an end as well as a beginning.It marks the end of a hot Israeli summer and where fall begins.  for me It  is, family gathering ,pomegranate, cinnamon, apples,  honey,cloves and safron.
I love cooking and baking among other things. Cooking is rooted deeply in me and in my senses, thanks to my mother . My Mother is a great cook, she is a "master" of invention and improvisation when it comes to cooking.
Cooking mums food i  only need to close my eyes and visualize my mum's body language when in the kitchen. This is how i have learned cooking,and baking. Observing.
I am a proud mum coz my daughter follows me and grandma's footstep. she is a great cook too.
Here are some photos I shot during preparation for Jewish New Year dinner.
Happy New Year.






Wednesday, 16 September 2009

Happy new year -Shana tova !


To my Dear  friend's, blog followers my Dear family. Happy Jewish new year.I wish to all of you a healthy ,happy and prosperous new year.I wish our dear IDF boys and girls  year of peace and pleas take car of your safety and your self.I wishes to Gilad shalit family to see their sun as soon as possible.I wishes this year will hear about Ron Arad our  missing navigator.I wish peace to our beloved nation and country.
לחברי ,מבקרי הבלוג ולמשפתי היקרה והמורחבת.
מאחלת לכם שנה טובה.שנת בריאות והצלחה.שנת שמחה ,אהבה,שקט ושלווה .מי יתן ובפרוס השנה החדשה נשמע רק בשורות טובות.שנת בטחון ושקט לחיילי צה"ל היקרים מכל.
שנה מוצלחת למדינתנו הקטנטונת והיקרה מכל.
מאחלת למשפחת החייל החטוף גלעד שליט שיזכו לראותו במהרה אמן.
מאחלת לכל מדינת ישראל ולמשפחתו של הנווט השבוי רון ארד שנזכה לשמוע מה עלה בגורלו ולהביאו חזרה
ארצה למקום שלו הוא שייך.
אוהבת את כולכם.
שנה טובה יקרים ויקרות שלי.

Wednesday, 9 September 2009

Mung Bean Sprouts recepie- נבטי שעועית מאנג או מאש



Mung bean sprouts are easy to sprout at home, it is cheep and healthy.

I have for years a stack of 5 trays, specially bought for sprouting. but you can  use something similar to mine, like plastic container with wholes at the bottom tray for sprouting . Even a glass jar can serve the purpose.
what you will need is beans,a glass jar or a bowel , soak  the bean at least 8 hours or over nite. the next day cover the tray with towel and live in drake place.I wash the beans few times a day and let it drain. covered. it is important to wash and drain and cover again.
if you are using jar do the same. make sure the jar is big.

I get my sprout  ready, in less then  2 days, coz  Singapore is hot and humid.
you can then harvest your "effortless " sprouts. keep covered in the refregeratore.and enjoy.
use them for salad or as a munchies, in soup and toss them into your fried rice.
enjoy.


after "harvesting"






the shoots are showing at the tray bottom.

Just to show you the tray.

Passionfruit coconut muffins recipe - מאפינס פאסיפלורה מתכון



The market is full of this exotic fruit witch i love very much especially in my plain fresh yogurt. yesterday i decided to sacrifice some of them for my muffins.the muffins are yammy!and very easy to do. and most importend healty too.I got 20 small muffins. i love them small,2 bits and no more...here is the recipe.

Iused a cupe of 250 ml to measure.
2 large eggs
1/2 cup light brown sugar (or whit  sugar)
1/2 cup plain yogurt
100 ml canolla oil,or any cooking oil
3 big passionfruit- the pulp
1 1/2 cup self - raising flour
1/2 cup desiccated coconut(פתיתי קוקוס)
muffin pan or papare cups.
preheat oven to 175 c
* whisk eggs and sugar toghter until frothy.
*Add yoghurt and oil mix well.add pulp,coconut mix well.
* sieve and fold  in the flour and mix well.(don't mix to long you will get heavy muffins)
* fill  uo any size of muffin tray or cup 3/4.
back for a 15-20 min.depends on the size of the cups.if they are small like mine between 10-15 will be OK.the color should be golden.
store in a refrigerator or freeze them if you don't intend to eat them on the same day.
Enjoy!

  מוקדש באהבה לבתי הבכורה שאוהבת (מאד מאד) פאסיפלורה ואפילו יש לה דרך מיוחדת להשיג את הפרי בחינם!!!!
(:)