יש כאלה שירימו גבה לגבי מרק בקיץ, אבל המרק הקליל הזה והיוגורט המצנן הם שילוב נפלא.
את המרק לא חייבים לאכול חם מאד, טמפרטורת חדר מתאימה מאד למרק שמוגש עם יוגורט.
אצלי אוהבים מרק כל השנה.
המרקם סמיך וקרמי.
קשטו בנענע או הגישו עם נענע טרי קצוץ או קצוצה מה שתבחרו. :)
אם בא לכם, מעט קורנפלקס מוסיף קרנצ'יות ועושה את זה ממש ארוחה .
בתאבון
מרק אפונה ויגורט
מצרכים:
כוס מידה שלי 200 מ"ל
3 כוסות אפונה ירוקה קפואה
פטרוזיליה לפי הטעם
מעט נענע טרי, לפי הטעם - לבחירה
2 גבעולי סלרי אמריקאי
3 תפוחי אדמה בינוניים
4-5 כוסות מים
5-6 שיני שום
2 כפות שמן זית
קובית מרק עוף או אבקת מרק עוף לבחירתכם
השתמשתי בקוביה של קנור ולא הוספתי מלח למרק בכלל.
פלפל שחור לפי הטעם
הגשה:
יוגורט לפי הטעם
אבקת סומאק לפי הטעם
הכנה:
לחמם שמן זית קלות, להוסיף שיני שופ ולטגן קלות עד שהארומה שלהם מכה באפכם.
להוסיף שאר מצרכים ולבשל עד ריכוך תפוחי האדמה.
להעביר הכל למעבד מזון או בלנדר, ולטחון למרק סמיך.
להגיש עם כף נדיבה של יוגורט במרכז ולקשט בסומאק.
נסו וספרו!
No comments:
Post a Comment