Monday, 20 December 2010

Christmas chocolate coconut cake recipe -- מתכון ---עוגת שוקולד קוקוס לא רק לקריסמאס

עוגת שוקולד קוקוס
כוס מידה = 200 מל
3 תבניות אינגליש קיי קטנות או תבנית קוגלהוף .
רכיבים:
3 ביצים
1 חבילה מרגרינה - 200 גרם  הכנתי עם 200 גר חמאה ללא מלח
1 וחצי כוסות סוכר
1 כוס קמח = 200 מל
1 אבקת אפיה
1 כוס קוקוס
3 כפות קקאו
1 שמנת חמוצה או אשל = 200 מל
3-4 כפיות רום
3-4 כפיות תמצית וניל

קרם שוקולד
1 שוקולד מריר = 100 גר'
1/4 חבילה מרגרינה =50 גר'
1/4 כוס חלב - 50 מל
2 כפות סוכר
קוקוס לקישוט
צילום שלי משנת 2005 
אופן הכנה:
במיקסר מערבלים את הביצים, המרגרינה והסוכר עד לתערובת תפוחה ובהירה, להוריד מהירות של המיקסר ולהוסיף את השמנת /אשל + תמצית וניל ורום.
להוסיף חומרים יבשים לתערובת הנ"ל.
לשמן את שלושת התבניות ולצקת לכל תבנית 1/3 מהכמות.
לאפות בחום בינוני כ-20 דקות.
לבשל על אש נמוכה את כל חומרי הקרם ולצפות את העוגות מיד כשהן יוצאות מהתנור.
לפזר מעט קוקוס על כל עוגה.
את כמות הבלילה ניתן לאפות בשלוש תבניות אינגלישקייק קטנות.
מקור המתכון:היהלום שבכתר
צילום ואפיה - אני - והתנצלות על איכות הצילומים.
Happy New year to you all.



Wednesday, 15 December 2010

Baking under fire sugarless cookies recipe ---- מתכון עוגיות בריאות ללא סוכר


This cookies were baked under fire literally!I'v spent last week in my parents farm in the western Negev in Israel. They (we) live along Gaza borther.  My father asked for sugarless healthy chocolate cookies . It was Friday few hours before Sabbath dinner. All must be cooked and baked before Sabbath.
While mixing all the ingredients for the cookies i heard the loud speakers from the central village announcing "Color Red" which means "Kassam" rocket was fired from Gaza to our direction... and i have to run to the safe area, a concrete capsule we have in our backyard. That was a freezing blood moment as it takes one a few seconds to realize it.
The capsule.
So , I left my cookies mix alone, running for my life...The distance to the capsule is exactly the time needed to reach it before the rocket hit the ground. heard it exploding waited for one more rocket...but it didn't come, went back to my baking. after all i have to rush before sabbath is coming.

It was not first time for me to meet with the rockets. in my last visit last winter one rocket exploded right in front of my car while driving to my parents for a weekend. I was the third car in the traffic light when the rocket hits the ground. It was a miracle,  nothing happened , i left the car calmly to take some photos of the smoking rocket.
The rocket!

But despite all this the cookies made my father happy, so who cares about one rocket....here and there?


Fearless sugarless cookie recipe
Measuring cup = 200 ml
2 cups whole meal flour
1/2 cup all purpose flour
10 gr baking powder
1/2 teaspoon instant coffee granules
2 Tablespoon coco powder
2 teaspoon diet sugar powder (for baking)
warm water for the coffee granules.
1 teaspoon vanilla extract
1/2 cup dark resins
1/2 cup whole nut
3 EXL eggs

Diraction:

Mix together all dry ingredients. In a cup mix together coffee, diet sugar powder.
Beat the eggs lightly.
Mix all the rest together to nice and not sticky dough. .  Dived the dough to two . roll it to long shape.
Bake in preheated oven at 180 c. for 15 min.
cool it down, when cold slice it and bake again on 100c about 10 min or so, until they are dry and crunchy.

Not:
I didn't have resins so i added more whole nut and sugar.
the dough is a bit sticky i used coco powder for rolling.
I didn't like them, but my father did! :)

Those are the best photos i could take under fire....

Never mind ... :)
Via Google images.
I love this sound track song...They call the wind Maria. Why? You know good old days of Hollywood.

Cheers and Peace!

Monday, 6 December 2010

Heart and soul warming soup recipe ---- מרק שעועית חורפי עשיר



זהו הגשם המיוחל ירד הלילה וזה בהחלט מצריך הערכות שונה גם בארון וגם במטבח. ומה מחמם את הנשמה  :) והבטן יותר ממרק חם סמיך עשיר ומהביל? לא הרבה. אז הנה לכם מרק משביע ומחמם נפש כמהה לגשם וחורף , כמוני.
כל מה שמופיע במתכון נתן לשינויים וגם לדילוגים אם אין בנמצא.

מרק שעועית במיץ עגבניות עשיר

מצרכים:
1 כוס גרגרי שעועית –מושרים לילה (כוס מידה 250 מ"ל)
1 בצל גדול קצוץ.
200 גר' מקלות סלרי  אמריקאי קצוצים (6 מקלות בערך)
4-5 כפות שמן זית.
1 כף אבקת כמון .
1 כף פפריקה מתוקה.
חצי כפית פפריקה חריפה.
1 קופסה רסק עגבניות-קופסא קטנה.
חצי ראש שום מקולף-וקצוץ גס.
2 גזרים מגוררים גס.
1 צ'ילי אדום טרי ,קצוץ-אופציה 
500 מ"ל מים
1 ליטר מיץ עגבניות משומר
3 עגבניות טריות קצוצות גס.
2 ס"מ ג'ינג'ר קלוף ופרוס גס. לא חובה אך מוסיף (אבקת ג'ינג'ר איננה תחליף לטרי)
1 נקניק קבאנוס אופציה.-לגרסה בשרית
1 גרון הודו טרי חתוך  לחתיכות.-אופציה בשרית
3 ס"מ אצת קונבו- מנוגבת,וגזורה במספריים דק.(לקנות בחנויות טבע)( לא חובה אך מרכך קטניות ומנטרל טבעי של גזים לא רצויים)
מלח ,פלפל שחור לפי הטעם.
אפשר אבקת מרק עוף.

להגשה: נקניקיות קוקטייל קטנטנטת,מטוגנות.-לגרסה בשרית.
חתיכת אצת נורי קלויה-וקצוצה דק.
קרוטונים מתובלים-אופציה.
בישול בסיר לחץ.

הכנה:

בסיר לחץ,לחמם שמן קלות, להוסיף בצל לטגן עד שרך ומעט זהוב ומזוגג.
להוסיף סלרי קצוץ, להמשיך לאדות, להוסיף גזר, לאדות עוד כמה דקות.
להזיז ירקות הצידה.
להוסיף 1 כף שמן נוספת-להוסיף אליה כמון ופפריקה,לטגנם מעט עד שיש ניחוח של התבלינים,להוסיף שום , ועוד מעט שמן שאפשר יהיה לטגנם קלות. להוסיף רסק עגבניות,לטגן קלות.
לערבב הכל יחד.להוסיף את כל שאר המצרכים.
לערבב מרק.
לסגור מכסה סיר,ל הביא לרתיחה על אש בינונית. כששומעים שהלחץ עלה,ל הנמיך.
לבשל כ- 20 דקות על אש מאד נמוכה.
לכבות ולהשאיר כך למספר שעות.
בודקים שאין אדים, מסירים מכסה.
בודקים תיבול.ומתקנים אם צריך.
אם מבשלים בסיר רגיל, לבשל עד שהשעועית רכה.

** אני נוהגת לבשל בסיר לחץ כך,להשאיר את הכל סגור .ולצאת. כשחוזרים הבייתה המרק מוכן מזה שהיה סגור עם האדים בסיר והתקרר לאט.
אם אין סיר לחץ כמובן שאין ברירה ומבשלים זמן ממושך יותר.


להגשה. שיר שאתם אוהבים נסו את זה למשל.... 
לטגן נקניקיות קוקטייל.
לצקת מרק לקערת מרק . באמצע להגיש מספר נקניקיות.


בתאבון


Sunday, 5 December 2010

מתחם רידינג בנמל תל אביב - Old Tel Aviv Port Area

As i continue my visit in Israel i'll share with you from time to time some of the photos of what i'm seeing,doing
etc. Todays post is my walk to the old port in Tel Aviv. It's no longer a port but a great place to hang out day or night. It was great sunny day.

Arkadi Duchin - Melancholic song



Little child










We walked down from those towers


 Leebe was waiting...and toto to.

Cheers! :)

Bagel Recipe ---- - מתכון --- בייגלה או בייגל עם חור או בלי חור רק שיהיה ---- מתכון


כל חטא תחילתו במשהו טוב...הנה לכם חטא שאולי תצטרכו לבקש עליו רחמים ומחילה . אך עונשו? לא תוכלו להפסיק לנשנש. הבייגל הזה הוא חטא גדול. וכשמדובר בלחם אני חוטאת מהגדולים שהכרתם. (LOL) אז הכינו את החמאה...ורוצו למטבח.
בייגל פירה תפוחי אדמה -- מתכון
מצרכים:
770 גר קמח רגיל All Purpose flour
230 גר' קמח לחם Bread flour
150 מ"ל מי בישול תפוחי האדמה הקלופים.
פירה מתפוח אדמה אחד בינוני קלוף חתוך לרבעים ומבושל
1.5 כפות שמרים יבשים.
3 כפות סוכר.
3 כפות שמן רגיל
250 מ"ל מים ועוד כשצריך...להוסיף הבדרגה..
פירה מתפוח אדמה אחד בינוני קלוף חתוך לרבעים ומבושל.

הכנה:
את התפוחי אדמה מuעכים לפירה' מקררים.
מנפים את הקמחים יחד.
במיקסר עם וו לישה, לשים הכל יחד לבצק רך נעים וגמיש.
מתפיחים להכפלה.
מורידים נפח .
מחלקים לכדורים.
נותנים מנוחה קצרה , (תמיד אחרי לישת בצק ולפני עיצובו ,יש לתת לו מנוחה של לפחות 5 דקות להרגע מהסטראס...)
יוצרים בייגל על ידי נעיצת האצבע בכדור הבצק. מרחיבים. 
מניחים להתפחה על מגש מקומח.
מברישים בביצה טרופה.

שוב התנצלות על איכות הצילומים הם נלקחו מרשומה שפרסמתי בעבר באתר אחר.

 "אם אתה רוצה את הקשת בענן אתה צריך לסבול גם את הגשם." -- דולי פרטון
If you want the rainbow, you gotta put up with the rain.---- Dolly Parton I love this song. it got nothing to do with baking but...I just love it.


ואנחנו נשמח לסבול את הגשם גם אם לא תהיה קשת בענן.

בתאבון

Thursday, 2 December 2010

Tofu steak recipe ---- אצבעות טופו צרובות בטעם סטייק מתכון


שיסלחו לי כל הקרניבורים..
אבל באמת לא הייתי צריכה לשחוט פרה היום להינות מסטייק  לא פחות טעים מהדבר האמיתי...
וזה טעים באחריות...נסו.

אצבעות טופו צרובות
זה כל כך טעים  וקל הכנה שקשה להאמין שזה בכלל טופו.
מומלץ להכין כמות כפולה, אפשר לחתוך אח"כ לקוביות ולפזר על סלט עלים.

מצרכים:
קוביית טופו קשה.
שקודם עטפנו בנייר סופג לפחות לשעה ולהניח במקרר.
אני מכינה כך לפעמים אפילו לילה מראש לקבלת טופו יבש וקשה.
אחרי ייבוש לפרוס לרצועות.

משרה:
1 כף רוטב  מרינדה לטריאקי.
1 כפית רוטב סויה
1 כף רוטב צ'ילי מתוק חריף.
חצי כפית רוטב סויה כהה- לא חובה אך נותן גוון מאד מאד כהה.
1 כפית דבש או סילאן
פלפל צ'ילי יבש גרוס
מעט חומץ בלסאמי-לפי הטעם 
מעט שמן שומשום סיני קלוי.
מעט ג'ינג'ר טרי מגור- אם רוצים טעים גם בלי.
מערבבים הכל- טועמים ומאזנים חמיצות- מתיקות.
משרים את אצבעות הטופו במרינדה לפחות שעה.

הכנה:
מחממים מחבת פסים – מוסיפים כמה טיפות שמן זית.
מניחים את אצבעות הטופו על המחבת.
צורבים משני הצדדים.
מוציאים
יוצקים פנימה את המרינדה.
מוסיפים  מיץ ליים או מיץ קלמנטינה
עוד קצת סילאן או דבש.
מתקנים טעמים.
מחממים קצת .
יוצקים את הרוטב הסמיך לצלוחית קטנה .

הצעת הגשה:
לרפד צלחת בעלי חסה.
להניח את האצבעות בערמה.
לפזר מעל כוסברה טריה קצוצה.
צ'ילי טרי קצוץ.
חצאי ליים 
וקערית קטנה של הרוטב לטבול.

כוס יין אדום, או כוס תה ירוק הם חברים טובים במקרה הזה.
Put your light on, it's second Hanuka candle today!
בתאבון



Wednesday, 1 December 2010

נר ראשון של חנוכה 2010 בתל אביב

ספינג' שמנמנים ותפוחים.

הדלקנו נרות וזללנו ספינג' טבולים באבקת סוכר כיד המלך...את הספינג' הכנתי כמובן מהמתכון שפרסמתי בלינק המצורף. והנה לכם דוגמא טריה מצולמת. למי שמתעצל להכין את הספינג' עם החור , יש את הגירסה "המתגלצ'ת" מהכפות. 
את הספינג' אני מטגנת בשמן לא עמוק והנה התוצאה לפניכם מצולמת. גבוהות ואוריריות , בלי טיפת שמן שחדרה לתוך האורירי של הספינג'. לא הוספתי קוניאק ולכן ותרו גם אתם.
חלק מהבצק איפסנתי במקרר למחר. 
אז רוצו להכין גם, זה טעים ומשמין סיבה מספיק טובה לא?
מאחלת לכולכם חג אורים שמח , מלא אור ושמחה.
מטגנים צד אחד...


Happy Hanuka to all my readers. We pray for some rain in Israel! Here is nice song Enjoy! :) 

Monday, 29 November 2010

Aromatic Herbs scones ---- סקונס עשבי תיבול מהירות



לחמניות מהירות - סקונס עשבי תיבול
סקונס עשבי תיבול 
קלות הכנה..ומתאימות על יד מרק.
מבחוץ הן פריכות ובפנים רכות.טעימות וריחניות
כ-12-14 סקונס
מצרכים:
230 גר' -225 גר' קמח תופח
חצי כפית מלח
1 כפית אבקת אפיה
2 כפיות עשבי תיבול קצוצים טריים בסה"כ – כמו טימין ,מרווה רוזמרים או  לפי הטעם אחד מהם.
שן שום כתושה.-לא חובה
2 כפיות קצח – לא חובה אני מוסיפה אוהבת מאד קצח.
50 גר' חמאה או מרגרינה
150 מ"ל חלב או מים 
1 ביצה להברשה

  הכנה:
אפשר במעבד מזון או ביד.
תנור לחמם לטמפרטורה –225מעלות או הכי גבוהה והכי קרוב לטמפרטורה זו.(אני אופה על טורבו- אופציה יהחידה שיש לי בתנור שלי)
לשמן תבנית או להניח נייר אפיה.
לנפות קמח ואבקת אפיה יחד.
להוסיף עשבי תיבול.
להוסיף חמאה עד קבלת פירורים.
להוסיף חלב או מים לאט עד קבלת בצק רך.
להוציא למשטח עבודה.
ללוש מעט ביד על משטח מקומח.
לרדד בצק לעובי של כ- 2 ס"מ.
לקרוץ עיגולים עם חותכן .
להניח על מגש,להבריש עם ביצה טרופה.
אם רוצים אפשר לפזר מעל שומשום או קצח או שניהם ביחד.
לאפות כ- 8-10 דקות.עד שזהוב ותפוח. הזמן תלוי בתנור ומשתנה מאחד למשנהו.
לקרר על רשת צינון.
נפלא למטבלים או לליווי מרקים.
טעים עם שום אפוי מרוח עליהם כשהם חצויים לשניים.
המתכון פורסם על ידי בשנת  2005 פה לחנוכה.
אני מנצלת את חג החנוכה להעביר לבלוג שלי ממיטב המתכונים שלי שפורסמו בעבר ברשת. מקווה שתהנו למרות שהצילומים לא ממש מי יודע מה והמתכונים אינם ערוכים . אך הם נכתבו באהבה רבה. ואהובים על בני ביתי.
click on the link 

Add some rouge to your Latkas in Hanuka - recipe --- הוסיפו מעט סומק ללאטקס


רוטב שמנת ויוגורט סמיך עם חזרת
מתאים מאד ללביבות תפוחי אדמה , לאטקס ובכלל ללביבות ופשטידות .

רוטב שמנת יוגורט וחזרת –מתכון

אין כמויות מדויקות מערבבים לפי הטעם.

מעט שמנת חמוצה
מעט יוגורט סמיך
מעט שמנת מתוקה מוקצפת .
אפשר קרם פרש במקום כל השלישיה למעלה.
חזרת אדומה  מוכנה  לפי הטעם.
לי לא הייתה חזרת אדומה. הכנתי מחזרת לבנה מוכנה בחומץ. והוספתי לה סלק אדום מוחמץ מגורר.
לתקן תיבול אם צריך.כמו מלח ומעט מעט סוכר לאיזון.

חנוכה שמח לכולם.



לביבות אורז וגבינה צהובה פריכות -- Crispy Rice Cheese latkes


לביבות אורז וגבינה צהובה פריכות, לביבות שאי אפשר להפסיק לזלול...טעים מאד עם חזרת אדומה.
או עם רוטב יוגורט וחזרת. פרסמתי את המתכון בפורום אוכל בו גלשתי בעבר והנה הוא עובר אתי לבלוג שלי גם למען הנאת הכלל.

אפשר לבשל אורז בהרבה מים ולסנן ולקרר טוב על מסננת.או לנצל שאריות אורז מבושל.

לביבות אורז -מתכון לניצול אורז    

המתכון הזה יעשה שימוש באורז לבן שנשאר...או לבשל אורז במיוחד - סתם במים.
הלביבות יוצאות פריכות וטעימות מאד.פשוטת הכנה, עם מרכיבים זמינים. נתן לגוונם בתוספות תוספות או גבינות בטעמים שונים אך  האמינו  לי כמו שהן, הן פשוט מעדן.
רצוי לאכול חם,כי אז הן בשיא פריכותן.
תהנו
לביבות אורז פריכות - מתכון
כוס מידה=200 סיסי.
מצרכים:

אחד וחצי  כוסות אורז מבושל מאורז רגיל-רצוי אורז ששהה לילה במקרר.
או אורז שקורר היטב .
2 ביצים מופרדות
מלח,פלפל שחור טרי
פטרוזיליה יבשה קצת לטעם.
חצי כוס גבינה צהובה מגוררת-רצוי קשקוול

הכנה:

לערבב את כל המרכיבים יחד, פרט לחלבוני הביצה.
להקציף את החלבונים לקצף .
לקפל פנימה את הקצף בעדינות.
בעזרת כף,לצקת לשמן(לא עמוק) חם במחבת.
להגיש חם.
אפשר עם מטבל צ'ילי.

הערות:
המתכון הזה עושה שימוש באורז לבן שנשאר...
ורצוי אורז שהיה לילה במקרר.
הלביבות יוצאות פריכות וטעימות מאד.
פשוטות הכנה,עם מרכיבים זמינים...
נתן לגוונם בתוספות.
אך כמו שהן הן פשוט מעדן.
רצוי לאכול חם,כי אז הן בשיא פריכותן.

תהנו.

Pancakes Raisin Cranberries - citrus scent Hanuka reciper --- לביבות צימוקים וקרנאבריז-בניחוח הדרים.-מתכון----


לביבות צימוקים וקרנאבריז-בניחוח הדרים.-מתכון

לביבות מתוקות וטעימות...בין היתר מכילות אורז מבושל. שנותן להן מרקם מיוחד.
אם לא אוהבים צימוקים אפשר להוסיף כל פרי מיובש קצוץ אחר.
להגיש עם ריבה חמצמצה.
או גבינת מוס דניאלה מוקצפת- לי אין .לכם יש בארץ.
אני הכנתי תערובת של שמנת חמוצה וריבת קראנבריז חלקה, אך הן טעימות גם ללא תוספות.

מצרכים:
כוס מידה שלי = 250 מ"ל
חצי כוס אורז לא מבושל.=120 גר' לא מבושל.
מים לבישול האורז.
1 כוס  קמח רגיל מנופה
1 כפית אבקת אפיה.
לנפות יחד קמח ואבקת אפיה.
חצי כוס סוכר רגיל
2 כפות סוכר דמררה- חום בהיר
או הכל סוכר רגיל.
חצי כפית קינמון או יותר-לפי הטעם
1 כפית תמצית וניל
1 כפית תמצית רום.-לא חובה
2 ביצים גדולות מופרדות.
קורט מלח
6 כפות חלב- או מים – או מיץ
קליפה מלימון שלם
קליפה מחצי תפוז.
כ- 50 גר' צימוקים או כל פרי מיובש אחר - כמו חמוציות או אחרים.

הכנה:
לבשל את האורז בהרבה מים רגילים עד שמתרכך. אך לא דייסתי ולא רך מדי- לסנן מהמים ולשטוף.
להשאיר במסננת לקרור מוחלט.

בקערה- לערבב חלמונים עם החלב.
להוסיף סוכר ולערבב היטב.
להוסיף את שאר היבשים לאט תוך ערבוב.
להוסיף אורז מסונן וקר.
להוסיף קליפת הדרים
וניל ורום

להקציף חלבונים במקצף ידני לקצף .
לקפל קצף לתוך התערובת.
להוסיף צימוקים ולקפל .

לחמם מחבת כבדה  או טפלון משומנת קלות.
ובעזרת כף להניח מהתערובת.
לטגן עד שמזהיב ולהפוך לצד שני.

אפשר להכין על מחבת חשמלית - כך אני הכנתי- משומנת קלות.
לחמם לחום בינוני- ולהניח בכף , כיסיתי במכסה לזמן קצר.

להגשה
גבינה מעורבבת עם ריבה.
או גבינת דניאלה.
או שמנת חמוצה מעורבבת בריבה אדומה חמצמצה.
או סתם כך..טעים מאד.

הערה שלי: המתכון פורסם על ידי בשנת 2005 הועתק כפי שפירסמתי אותו אז .בכל יום אז העליתי מתכון לכל נר במשך שמונת ימי החנוכה. ולכן ציון הנרות במתכונים שפירסמתי פה בפוסטים האחרונים.

חג אורים שמח לכולם. 

הנה תפילה לחנוכה למי שצריך.... LOL
v

ואם במסיבה חשקתם מה עם קצת מוסיקה טובה? DID WE HAVE A PARTY?

לאטקס תפוחי אדמה ענק לחנוכה -- מתכון ---- Giant Hanukkah potato latkes Recipe



 לנר ראשון של חנוכה הכנתי לאטקס ענק.
תבלתי כמו שאני מתבלת למחמאר .שזה הפשטידה המרוקאית.
יוצא נפלא..וקל הכנה.חתכתי למשולשים.הגשתי בצלחת גדולה לצד צלוחיות של זיתים שונים.
סלט עגבניות ובזיליקום, ויוגורט שהולך נפלא עם זה .

המתכון הועתק כמו שפרסמתי אותו בעבר בפורום אוכל בו גלשתי .  
לאטקס  ענק
מצרכים:
5 תפוחי אדמה – מגוררים דק.
2 בצלים מגוררים גס
זר בצל ירוק קצוץ דק
3 ביצים טרופות.
3 כפות גדושות קמח תופח.
1 כפית סוכר
מלח לפי הטעם.
פלפל שחור בנדיבות
רבע כפית כורכום
חצי כפית כמון
1 כפית פטרוזליה מיובשת- אפשר טריה .לא היה לי.
מעט צ'ילי חריף גרוס או פפריק ה חריפה.
1 כפית שטוחה פפריקה מתוקה.

את הירקות  מלבד הבצל הירוק יש להניח במסננת לסחוט היטב ביד להגרת נוזלים.
להעביר הכל לקערה.
לערבב היטב.
לחמם מחבת חשמלית.
לשמן בנדיבות
לשטח את התערובת לגודל המחבת, או לגודל רצוי.
ללאטקס ענק אפשר להוסיף יותר תפוחי אדמה ויותר ביצים וקמח.


כך נהפוך את הלאטקס.
כך נחליק את הלאטקס חזרה.
הערות:
היה לי דייקון –שזה צנון יפני לבן וארוך- גררתי אותו גם לתערובת...
מרחתי את המחבת בגיי- חמאה מזוקקת, אבל בהחלט אפשר עם שמן או  חמאה .
אם אין מחבת חשמלית אפשר לאפות בתנור.
יצא מעדן.

ואם בכל זאת חשקה נפשכם בלאטקס בצורתו המסורתית הנה תוכלו כך לטגן את התערובת.


חג אורים שמח.