Friday, 29 May 2009

פטנטים שמעלים חיוך על השפתיים...




מי שמכיר אותי' יודע שאני מאד אוהבת גדג'טים למטבח,ולבית בכלל.
גם כאלה שלא ממש צריך,אבל טוב שיש.
ואם הם מעלים חיוך על שפתי, כשאני נתקלת בהם על המדפים,אז בכלל הצלחתי.

את הספוג הזה מצאתי בחנות יפנית מקומית שאני מתה עליה.
יש בה אלף ואחת המצאות, שאף אחד לא ממש צריך.אבל נחמד שיהיה.
ולכן כשראיתי את הספוג הזה ,אמרת ימ יצריך ספוג שממש מתלבש על שפת הכוס או הצלחת?
מה ספוג רגיל לא יעשה את העבודה?
אבל בכל זאת לא עמדתי בפיתוי.
תודו שזה ממש רעיון חמוד.
להלביש ספוג על כוס, שרגע לפני ,החברה שלכם שתתה ממנו קפה, וכל הליפסטיק שלה נמרח על הכוס.
לסובב כמה סיבובים והופ הכוס נקיה.
כך גם שולי הצלחת .לא צריך להפוך ולסובב.
הנה הספוג ותודו שהוא מעוצב חכם.
יום נפלא לכולכם.
שלכם cookingstyle



ארוחה מהירה-עוף וירקות בציר מיסו

שיני שום, רוזמרין, שמן זית ומלח .Garlic in olive oil salt and rosemary befor baking.העוף השומים וחבילת הירקות בתנור.
ירקות עטופים בנייר כסף ,שיצר מעין סיר בישול במרק מיסו.
מים,ומשחת מיסו, וחמאה .miso past , water, and butter for the
mushrooms.

Assorted mushroom before cooking them in miso past
ירקות שיכוסו בציר מרק מיסו ומעל תפוזר חמאה.-Enoki Mushrooms-shitake mushrooms,and Asparagus
מצע מלח ארומטי לעופות.aromatic salt for the grilled chickenהעופות בתום הצליה. the end result
the chickens after the massage...
עופות שעברו מסג' במיץ לימון,חרדל וצילי.-
מרכיבי תערובת המסג' לעוף.-The ingredients for massaging the chickens


*******************


אני אוהבת להכין ארוחות ממה שיש במקרר.לפעמים יש יותר לפעמים פחות.
ולפי ההיצע כך הארוחה.
הפעם שילבתי קצת מזרח ומערב.
עוף על מצע מלח ארומטי.
וירקות בציר מרק מיסו.
אין מתכון .
יש צילומים של התהליך, ושל המצרכים.

לשם חיסכון באנרגיה, אני נוהגת בזמן צליית העוף בתנור ,.לצלות לפחות שני עופות ביחד.ואחד להקפיא.
ולצרף כל מיני תוספות כמו למשל,שיני שום בשמן זית ארומטי .
תפוחי אדמה אפויים בנייר כסף.ועוד.

אז הפעם היו-
שני עופות לא גדולים.
ירקות- אספרגוס,פטריות שיטאקי טריות.אטריות מחט.וברוקולי.
העוף עבר מסג' של מלח -ועמד על מסננת כ-10 דקות -(זה לא עוף מהארץ שמוכשר ועבר המלחה,בארץ וותרו על השלב הזה)
שטפתי וייבשתי.

מרחתי ועיסיתי קודם במיץ לימון טרי ,. בחרדל רגיל מאד,ומעט צ'ילי מתוק תאילנדי.
הכנתי תבנית מרופדת בנייר כסף(לחסוך רחיצה של התבנית אח"כ)
על התבנית שפכתי כמות של מלח שיצרה מן שכבה לא עבה במיוחד .ועלי הפזרתי מחטי רוזמרין,וקליפות תפוז (שתמיד יש לי קפואים בצנצנת בפריזר.)
על שכבת המלח הנחתי את העופות על הגב.

בבטן העוף הנחתי את חצאי הלימון הסחוטים ,.ופזרתי גם רוזמרין בפנים.
על יד העוף ,הנחתי חבילה של נייר כסף, שבתוכו שיני שום, שוחים בשמן זית מלח גס ורוזמרין.לסגור כמו חבילה ולהניח לצד העוף.

ירקות בציר מיסו:-
מרתיחים מים.מערבבים מיסו לפי ההוראות (לי יש מנות קטנות בשקיות, אך אפשר להשתמש במיסו מצנצנת כף בערך לכוס מים .)
להניח ירקות על נייר כסף,לצקת מעל את המרק מיסו שהכנו.
מעל לפזר חתיכות חמאה, בערך 2 כפות חמאה.

את כל זה לסגור כחבילה, ולהניח לצד העוף.
את כל התבנית ,להכניס לתנור על חום גבוהה.
אצלי זה 250 מעלות.

כשהעוף מתחיל להשחים.להוריד טמפרטורה ל170 מעלות , ולכסות עוף בנייר כסף, למנוע השחמה יתרה.
לאפות הכל ,עד שהעוף מקבל את הגוון הרצוי לכם .
באותו הזמן הירקות מתבשלים במיסו.
והשומים נצלים.
וזהו הארוחה מוכנה.

אם ממש רעבים אפשר להוסיף אטירות סובה- שזה אטירות שעשויות מקמח כוסמת - וזה ממש ממש בריא.
ואם לא ,אפשר לאכול ירקות ,ולשתות את המרק מהירקות .
במקרה זה אפשר להוסיף אח"כ עוד מרק מיסו .ויש יופי של מרק.

מרק מיסו מהיר מכינים כך:כף מיסו לכוס מים לערבב מיסו עם מעט מים חמים .
וא"כ להוסיף את שאר המים החמים(מים שעברו רתיחה קודם)ויש מרק.
לזה מוסיפים מה שרוצים.

בתאבון.

שלכם cookingstyle


Friday, 22 May 2009

חוויה של פעם בחיים- השקת קו תכשיטי היוקרה של הרמס בסינגפור-Hermes paris



.





ביום רביעי האחרון (20למאי) הוזמנתי לארוחת צהריים לרגל השקת קו התכשיטים היוקרתי של הרמס פריז Le Bijou Herme's.ההזמנה הנקיה בעיצובה לא הסגירה מאומה ממה שציפה לנו שם.נתחיל בזה שקצת הופתעתי להיות מוזמנת בסינגפור לארוחת צהריים בשעה כזו,שהרי ידוע פה לכולם שהזמנה לארוחת צהריים מתחילה בין השעה 12:00_ל14:00 כך שזה כבר סיקרן אותי מה יגישו שם .
אך ליתר ביטחון אכלתי משהו קל בבית לפני צאתי לאירוע.
האירוע היה בחנות הרמס שממוקמת ברחובה האופנתי של סינגפור הלא הוא אורצ'רד רוד..ORCHARD RD
כמעט אבל ממש כמעט פיספסתי את האירוע..איזה מזל שהבעיה נפתרה אבל זה כבר לרשומה אחרת שבה אספר על כך.
בכניסה לחנות קיבלו אותי עם שמפניה והרבה חיוכים.הייתי הראשונה מסתבר וזכיתי לחתום בספר האורחים ראשונה.
התבקשתי להתלוות לאחת המוכרות, למעלית הפנימית לעלות לקומה שניה .
בקומה השניה ,חיכה צוות על יד שולחן, בכניסה לאולם הקטן בו נשב אח"כ. אחת הבנות שם הגישה לי מגש שבדרך כלל משמש בחנות למדידת תכשיטים.אותו מגש שעליו בדרך כלל יניחו לכם טבעת או צמיד או ענק לצוואר עליו.תמהתי ..אך שתקתי ובחיוך שאלתי מה עלי לעשות עם המגש?אמרו לי תכנסי לחדר הזה את כבר תדעי מה לעשות.כל האירוע היה אפוף מיסתורין ,הם כל הזמן אמרו לא נוכל לגלות הכל הפתעה תחכי ותראי...כששאלתי מה יהיה באירוע? טוב כמ ואורחת ממושמעת נכנסתי לחדר זכוכית קטן דרך דלת זכוכית.החדרון הפיצפון נבנה כמו קוביית זכוכית או כמו אקווריום ענק ולאורך הקירות שלו נתלו מדפי זכוכית וויטרינות זכוכית נקיות שהוארו באור חזק שהתמקד בכבודה שהונחה על המדפונים האלה.
נכנסתי ראשונה ולא ממש ידעתי מה לעשות ולאן או מה להתחיל? ואז נכנסה עוד לקחוה מוזמנת אתי לחדרון ושתינ ועמדנו מתשתאות וקצת משתאות ושאלנו אחת את השניה מה עלינ ולעשות? האם אנחנ ואמורות לערום תכשיטים על המגש?
אני נגשתי למדפים מימין ולתדהמתי כשהתקרבתי לבחון את התכשיטים....התברר לי שהתכשיטים הללו הם תכשיטים אכילים.!!!!
בחיים לא הייתי מאמינה .
אבל במו עיני ראיתי .
מצד ימין הייתה תצוגה של מתוקים ומשמאל מלוחים.ובאמצע מתוקים ובין המיני מטעמים האלה היו פזורות מה שנראה כמו אבנ יחן כמו יהלום או רוז קווארץ ועוד .כלום לא העיד על כך שהם בעצם היו עשויים מסוכר.כן סוכריות שעוצבו בצורת יהלום אפיל ובצורת הקונוס והחיתכוים המיוחדים להילום היו שם.
אנ יהחלטתי להיות ממש גרידית כך אמרת ילהיא אתי...ובחרתי אחד מכל מה שהוצג שם והנחתי על מגש התכשיטים.
ומה היה שם בין היתר?
למשל הייתה טבעת ממש טבעת בגודל אמיתי ובהיקף של האצבע שלי אפילו ,עשויה ממרציפן המרציפן רוסס או נצבע בצבע אכיל שנראה כמו זהב לבן או אבקת פנינים ,טבעת אחרת הייתה בצבע זהב ROSE האבן על הטבעת הייתה עשויה מחתכית משמש מיובש ,גולת הכותרת הייתה כרית שוקולד שעוצבה משוקולד טהור בטעם אלוהי.אוי בלוטות הטעם חגגו שם ...אין מילים לתאר את החגיגה בפה.שלא לדבר על החגיגה לעינים.
הכרית עוצבה בסגנון כרית קטיפה צרפתית אפיל והכיווץ באמצע הכרית היה שם ובאמצע הונח יהלום עשוי מסוכר שקוף.שקיפות היהלום הייתה כל כך אמיתית שלא ממש הבנו שזו סוכריה.חשבנו שפיזרו שם קריסטלים.
על יד השולחן התישבנו סביב שלושה שולחנות.האירוע כול והיה לכ 30 נשים בלבד שמנה וסלתא של החברה הגבוהה בסינגפור .נשים שעושרם הוא מקצועם....ואנ יסתם הסתננתי לשם....:)
השולחן היה ערוך לארוחה עם צלחת לבנה סכו"ם כוסות וכו...כלום לא העיד על מה שמצפה לנו.
על יד השולחן כל אחת בהתה במגש שלה..וכולנו היינו בהלם מהעצ
יצוב מטוב הטעם ומהיצירתיות של הפינר פוד שהוגש לנו בצורת תכשיטים .
אני החלטתי שאתחיל במלוחים למרות שלא יכולתי להתאפק מלנגוס בכרית שוקולד המדהימה .
וזה היה האות וכולם התחילו לטעום.ומה שהצחיק אותי היה שכולם אבל כולן השאירו את הכרית שוקולד לסוף,וכל אחת אמרה כואב הלב לנגוס.ואני אמרתי אני נוגסת ואם צריך נבקש עוד אחת....:)
לקחתי ביס מהכרית ..ווואו איזה חגיגה..איזה מרקם בעצם כמה מרקמים הביס נגס קודם בשכבה שמרפדת את המלית ומתחת לשכבת הריפוד הייתה שיכבה קרנצ'ית מדהימה ודקה דקה שבקושי הרגישו אך בנגיסה ובלעיסה הורגשה הקרנצ'יות העדינה.
והמלית? שוקולד טהור רך ועמוס טעם.המתיקות הייתה בדיוק ולא יותר מדי.הכל היה כל כך מאוזן ומדהים.
והייתם צריכים לשמוע את קריאות התענוג שהנשים פלטו שם מכל ביס.
אני ועוד אחת בשולחן שלי ,מיד ביקשנו מהמלצר להגיש לנו עוד כרית אחת .אבל לא לפני שאכלתי את טבעת המרציפן שהייתה טעימה להפליא גם המרציפן היה מלא טעם ואנ ימתה על שמץ המרירות שיש בו.מסתבר שזה לא לטעמם של הסינים שכולם נגסו והשאירו בצלחת.
כשנגסתי בטבעת האצבעות שלי היו מצופות באבקה הזו שנראתה כמ ואבקה שגרדו מפנינה לבנה .
השמפניה זרמה שם כמיים ושתינו ללא הרף.
וחיכינ ובסבלנות לתחילת הארוחה והאירוע.
וכבר תהינו מה יגישו לנו לאכול כבר?
ואז אמרו שהארוחה מתחילה,נכנסו מלצרים שכל אחד החזיק בידו מגש נירוסטה מכוסה במכסה נירוסטה.חשבתי לעצמי עוף? דג?
מה?מה הם יגישו שידהים אותנו.ואז אמרו זה הסטארטאר.הקדימין ה שנקרא מנה ראשונה.ואז ספרו עד 3 והרימו בבת אחת מכסה.כל העיניים היו על המגש באמצע השולחן היה הלם ודממה של שניה השתררה בשולחן או בשולחנות כי זה היה סימולטאני בשלושת השולחנות.ואז התחילו שם צרחות התפעלות...
על המגש לא היה עוף...על המגש הציגו חלק מתכשיטי הקולקציה.להתעלף ממה שהוצג שם.
וככה עבדו עלינו ובכל פעם אמרו זהו הפעם האוכל באמת מגיע..ובמקום הגיע עוד מגש ועוד מגש מלא תכשיטים מהקו החדש.
אני חייבת לציין שסביב השולחן הנשים התנהגו כמ ובחנות צעצועים.כמו ילד שהוכנס לחנות צעצועים ואמרו לו תחטוף מכל הבא ליד.ברגע שהמגש הונח והמכסה הורם התכשיטים נעלמו ממנ וכהרף עין.והנשים מדדו התפעלו והעבירו מאחת לשניה.גם אנ ימדדתי והצטלמתי וכו..
מה יש לומר על הרמס? הדברים שהם מעצבים זו מלאכת מחשבת.היהלומים ייחודיים להם אפילו הצבע הוא ייחודי להם .היו שם יהלומים בצבע חום אורנג'י.שיש רק להרמס י ש להם בלעדיות על הצבע הזה.
הי השם מבחר מדהים של טבעות צמידים ענקים .מעדין ועד צ'נקי .היה שם צמיד שאנ יבאופן אישי התעלפתי מיופיו.בדיוק מה שאנ יאוהבת עבה גס מפותל מלא זרימה ופשטות.היה עם יהלומים חומים כמ ושתארתי שם ,והיה רק בזהב לבן או ROSE.אבלצריך למכור דירה בשביל לקנות אותו.
אבל מי צריך לקנות אפשר גם סתם שיהיה מזל ותוזמן לאירוע כזה.
וכך נמשכה הארוחה ...שכללה מזון לנפש לעין ולנשמה.לא אוכל שאפשר לבלוע .אך העיניים השביעו את כל בלוטות הגוף.היופי היה המזון של אותה ארוחה.
ואחרי שהוצגו לנו אחת אחרי השניה כמה "מנות" כאלה.כשבין לבין הבטיחו אוקיי הפעם האוכל האמיתי באמת מגיע...הגיע עוד מגש ועוד מגש.וככה הגיעו 9 מנות.והמנה ה10 הייתה הקינוח "הקרים דה לא ה קרים.מי שגר במזרח יודע שכל ארוחה חגיגית סינית בנויה מ10 מנות.וכך גם הארוחה הזו הייתה בנויה מ10 קולקציות.
גולת הכותרת הייתה הקינוח כפי שציינתי.ואז הייתה דממה הכריזו על הקינוח.הווילון הושט הצידה ולפנינו עמדה דוגמנית מדהימה ביופיה וגובהה.הדוגמנית לבשה שמלה שחורה חלקה וארוכה צמודה לגופה.מלפנים המפתח היה גבוהה כך שהיה רקע טוב לענק שענדה.
והענק היה אוי להתעלף מהיופי.
ענק יהלומים שעוצב בסגנון "שוט" השוט שבו מכה רוכב הסוסים את הסוס.
ואז הנציג הצרפתי של הרמס שהגיע עם הקולקציה הקריא ממש פואמה והסבר על התכשיט.
לתכשיט קוראים:ANTIOPE


Mastery of movement

The Antiope necklace has the suppleness and fluidity of a leather whip
The indefinable allure of this piece draws on the art of the horseman and the mastery of the horse

An everyday object gives birth to a truly sophisticated piece of jewellery
Inspired by a rawhide whip, this necklace is a work of rare art in platinum and diamonds

It renders an object which is brutally unfeminine, delicate and beautiful. It marries masculine

and feminine, crude and sophisticated, technically perfect and perfectly precious

כל כך אהבתי את התיאור של הענק המדהים הזה.
לא התאפקתי וביקשתי להצטלם עם הענק.
נאמר לנו שאת הענק הזה סינגפור רואה ראשונה.כלומר אנחנו זכינו לראות את הענק הזה לראשונה.שכחתי לציין שהקולקציה הזו תטייל בעולם ממקום למקום.וכל אלה שחשקה נפשם באירוע באחד מהתכשיטים ,כמו הרבה דברים אקסקלוסיביים של הרמס ,צריך להזמין.ושלא תטעו הזמינו ועוד איך הזמינו.
זו סקאלה אחרת של קהל קונה .המחירים ...אוי המחירים מה י ש לומר.למשל הצמיד שחשקה נפשי בו ללא יהלומים עלה נדמה לי 81 אלף דולר סינגפורים.
אני חושבת שאפשר לקנות דירה קטנה בארץ במחיר כזה לא?
אבל אני ברוב טיפשוטי לא לקחתי מצלמה אתי כפי שאני תמיד נוהגת.וצלמתי בעזרת הסלולארי שלי.שהסתבר לצערי לא צילם כלום.אוי הייתי ממש בשוק כשחזרתי הבייתה וגיליתי שמה שנותר לי ביד לצלם ולתעד מהאירוע זו אותה כרית שוקולד מופלאה ועוד פרלין מדהים בצבע זהב שהמלצר ארז לי באריזה מלכותית לקחת אתי הבייתה.אז צלמתי עבורכם את הכרית המופלאה.פצצת טעמים פצצת שוקולד.
התקשרתי מיד לחברתי מדלן שהייתה אמונה על מלאכת אירגון האירוע ואף הגתה את הרעיון של הארוחה המיוחדת הזו.והיא הבטיחה לי צילומים בשבוע הבא כשהחברה שלה תחזור מחו"ל.חברתה צילמה .ואת הצילומים הללו כנראה לא תהיה לה בעיה להעביר אלי.כי היה שם צלם אך לא בטוח שיסכים לחלוק סתם ככה צילומים.הוא גם צילם אותי אולי אצליח להשיג ממנו צילום או שניים.
בנתיים תסתפקו בתיאור שלי.ובצילום הכרית.
המשך יבוא.

אני למשל מאד אוהבת את קולקצית צמידי העור בשילוב עם כסף ואו רק העור .יש בהם פשוט עשירה מאד.
הקו נקי ומלא הדר.
הנה אחד שאני אוהבת ולא צריך בגללו לקחת משכנתא למשל.
מילה על הצילומים למעלה:-את התכשיטים סרקתי מהחוברת קטלוג שקיבלנו באירוע.
את כרית השוקולד צילמתי בבית אחרי שחזרתי והבאתי כרית אחת הבייתה....


More to come!!! I will post more photos of this exciting event soon i am expecting to receive from friends.

PHOTO CREDIT:
THE JEWELLERY PHOTOS WERE SCANNED FROM HERMES PARIS CATALOGUE THAT I HAVE RECEIVED AT THE END OF THE EVENT, WHEREAS
THE CHOCOLATE PILLOW PHOTO WAS TAKEN BY ME

Saturday, 16 May 2009

האם זה המטען שלך? is this your luggage



ולמה אני שואלת?לא כי מצאתי את המזוודה שלך שהלכה לאיבוד בשדה התעופה, אבל אולי מישהו אחר מצא אותה:)
בשוטטתי היום ברחבי הרשת, נקלתי באתר המיוחד הזה.
בעלת האתר בעלת הובי מיוחדת ושגעון ייחודי למזוודות אבודות בשדות תעופה.היא אספנית של מטען אבוד משדות תעופה, ונוהגת להשתתף במכרזים של שדה התעופה, שמציע מטען אבוד של נוסעים שלא אותרו .היא קונה באותם מכירות פומביות מדי פעם ,מזוודה , מעניין לפי מה היא בוחרת אותם. אולי המחיר? הצבע? הצורה?) ונוהגת לצלם ולתעד את תכולתה.את הצילומים היא מעלה לאתר שלה בתקווה לאתר את הבעלים.
לא יודעת מה אתכם, אבל אני הייתי מתעלפת אם מזוודה שלי הייתה הולכת לאיבוד.אתם צריכים לראות מה אני אורזת במזוודה לפני שאני נוסעת לבקר את משפחתי בארץ.
ורק המחשבה שתלך לי מזוודה לאיבוד מטריפה אותי.
והגברת הזו מציגה באתר שלה לראווה תכולה של שש מזוודות אבודות בצבעים וגדלים שונים.
לחיצה על מזוודה תוביל לצילומי תכולתה.
אותי הצחיק לראות את המזוודה הזו
לאן טסה האחות לחופשה ?אם כן בשביל מה המדים? היא בכוננות?
תציצו במזוודות מעניין לראות מה יש בכל אחת.חלק נראה שהיו בדרך אלן שהוא וחלק נראה שחזרו עם קניות לרוב.
ודרך אגב 'שדות התעופה בדרך כלל עושים הכל לאתר את הבעלים של המזוודה' ומשלא הצליחו' הם מוכרים אותם במכרז פומבי והכסף עובר לתרומה.
מטרת האתר לפי הצלמת היא לנסות לאתר את הבעלים של המזוודות ,ולכן באתר היא פונה לאנשים שנתקלים בזה לספר לאחרים ואולי לנסות למצוא את הבעלים.אולי זה השכן ,או חבר של חבר....

תוכלו לקרוא עוד כאן.
Is this is your luggage?
Read More here.









Saturday, 9 May 2009

יום אם שמח לכל האמהות באשר הן -happy mothers day to all mothers out ther


היום בכל העולם חוגגים את יום האם הבינלאומי.
זהו גם יום חגם של חנויות הפרחים ,השוקולדים ושאר מיני פינוקים לאמהות.
חיפשתי את מקור הסיבה למסיבה והנה לכם קישור .
יום האם מסתבר נחגג לראשונה ביוון העתיקה' והיה החג של ריאה, אם כל האלים..עוד על יום האם בקישור הזה בעיברית/


,
Mother's Day
is a holiday honoring mothers, celebrated (on various days) in many places around the world

.in Singapore mother’s day celebrated today. Today all islands are out there in restaurant and café to celebrate this happy day. One day a year solely devoted to mothers around the world. What a wonderful idea.

אז בואו ביום הזה כולנו יחד נחבק גם מרחוק את האמהות שלנו .האמהות שכל השנה לא מפסיקות לחשוב עלינו לדאוג ולאהוב.

ולאמא שלי ,האחת והיחידה ,אני אוהבת אותך, גם אם אני רחוקה, ואנחנו לא מדברות בכל יום, או רואות אחת את השניה בכל יום, אני חושבת עלייך ,חולמת עלייך, ומדברת אתך בכל יום דרך לבי ומחשבותיי.

יום אם שמח.



Thursday, 7 May 2009

יום הולדת -Birthday

Photo  by me-cookingstyle


לפי ויקיפדיה יום הולדת של אדם הוא היום בשנה שבו האדם נולד. ביום זה נמדד גילו בשנים שלמות. יום זה נחשב בדרך כלל ליום שמח ונחגג על ידי האדם בחברת משפחתו וחבריו. מועד ציון יום ההולדת הוא בהתאם ללוח השנה המשמש את החוגג.

ולמה אני מצטטת? כי היום הוא היום בו נולדתי.

וזה גם היום בו החלטתי שהבלוג שלי יוולד. אז נכון שיומיים קודם התאמנתי קצת.אבל בשביעי למאי הוא ייולד באופן רשמי.  אני מקווה שתהנו ממה שאביא לכאן. ממה שאחלוק עמכם.

ומזל טוב לכל מי שחוגג עמי היום בכל מקום בעולם.

ולמשפחתי אוהבת את כולכם אני יודעת שהיום כולכם חושבים עלי.

אוהבת אותכם מאד מאד

Wednesday, 6 May 2009

אוי כמה זה קשה


כבר חודש שאני מנסה להתחיל את הבלוג הזה, אך כל המילים והמונחים פשוט מפחידים אותי.הנה העזתי ובעזרתה של בתי היקרה, שבשלט רחוק הדריכה והינחתה ,העזתי להתחיל.
לא שהחרדות נמוגו, אך קצת יותר קל להבין. אני לוחצת פה ושם להבין .כך לדבריה "אמא תלחצי פה ותלחצי שם ותבדקי מה יקרה".
אז אני לוחצת ומנסה ואפילו מנסה להעלות רשומה זו.


Tuesday, 5 May 2009

ברוכים הבאים/Welcome to my blog


החלטתי לכתוב בלוג כדי לשתף את הקוראים בתהליכי היצירה, בדברים היפים שאני אוספת לאורך הדרך, ובמתכונים טעימים שלמדתי בבית אמא .ומתכונים שנאספו , ונוסו בקפידה ,לאורך שנים רבות, במחברות, במחשב, על מפיות ופיסות נייר.


שמחה מאוד שאתם כאן, ומקווה שתהנו מהפרויקט הזה ממש כמוני. אשמח לתגובות הערות בונות, אשמח לענות על כל שאלה.

I'v started this new project in order to share the insperation and the love i have for style, cooking and design. I am delighted to have you here ,and hopefully you'll enjoy this blog as much as i do.
wish you a great visit.